[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум Бірківської школи » Любешівщина » Що, де, коли » «Українська косовиця – 2010» («Українська косовиця – 2010» відбудеться 10 вересня)
«Українська косовиця – 2010»
sergДата: Среда, 08.09.2010, 23:06 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 8
Репутація: 0
Статус: Оффлайн
10 вересня 2010 року Програма розвитку ООН в Україні разом з Державною службою заповідної справи Мінприроди України, Асоціацією природоохоронних територій України та національним природним парком «Прип’ять-Стохід» запрошують усіх бажаючих на перший Міжнародний Турнір з ручного сінокосіння низинних боліт «Українська косовиця – 2010», який відбудеться у Національному природному парку «Прип’ять-Стохід», що знаходиться у Волинській області.

«Українська косовиця» проводиться в нашій країні вже вдруге. Цього року до участі буде залучено представників Польщі, Білорусі, а також інших країн. Всього очікується більше 100 косарів.

Основна мета Турніру - відновлення низинних боліт як ареалів мешкання рідкісних птахів, що занесені до Червоної книги України: чорного лелеки та прудкої очеретянки. Крім того, Турнір дає можливість залучити людей до природоохоронної діяльності та активного відпочинку у партнерстві з заповідною територією.

Турнір проводиться у двох форматах - командні змагання та індивідуальна першість серед кращих учасників команд. До участі в «Українській косовиці» запрошуються усі бажаючі, незалежно від віку, статі та місця проживання. Більше про умови участі в Турнірі читайте тут.

Спонсорами та партнерами Турніру виступають:

- ТОВ "Андреас Штіль" - компанія забезпечує цінними призами торгової марки STIHL переможців змагань (бензопили, мотокоси, захисний одяг тощо);

- ВАТ "Віда" - компанія забезпечує переможців косами австрійського виробництва;

- ЗАТ "Крафт Фудз Україна" - солодкі подарунки для учасників змагань.

 
Форум Бірківської школи » Любешівщина » Що, де, коли » «Українська косовиця – 2010» («Українська косовиця – 2010» відбудеться 10 вересня)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ЗЗСО "Бірківський ліцей"

44240,

Україна, Волинська область. Любешівський район

с.Бірки,вул.Зелена,2

тел. /факс: (262)92-44-46.

e-mail: birki-zosh@i.ua

 
Кабінет інформатики "ЗЗСО Бірківський ліцей"
Закрита група · 1 учасник
Приєднатися до групи