16:46
АКЦІЯ "ДЕНЬ РОЖЕВОЇ СОРОЧКИ"
З метою привернення уваги учасників навчально-виховного процесу до проблеми булінгу 29 лютого 2019 року у ЗЗСО «Бірківський ліцей» проходила АКЦІЯ "ДЕНЬ РОЖЕВОЇ СОРОЧКИ"
Історія виникнення акції: Щорічна акція проти булінгу, яку започаткували у Канаді, коли один із учнів прийшов до школи у рожевій сорочці, за що його зацькували та почали знущатися. Наступного дня друзі хлопчика прийшли до школи в рожевих сорочках на знак підтримки та протесту проти булінгу. Таку ідею підхопили активісти та поліцейські країни і започаткували щорічний марш до ДНЯ РОЖЕВОЇ СОРОЧКИ. 
БУЛІНГ БОЇТЬСЯ РОЗГОЛОСУ: 
Тому, МИ проти цькувань в учнівському середовищі, висловлюємо свою чітку позицію щодо поняття булінгу,підтримуємо розвиток вільного, демократичного суспільства в умовах рівності та свободи кожного,вважаємо, що неприпустимо дискримінувати інших за ознаками інакшості. Учні та педагогічний колектив ліцею долучилися до акції, прийшли в рожевому одязі, або з елементами рожевого кольору і таким чином висловили свою позицію щодо проблеми цькування у навчальному закладі. Також були організовані інформаційні куточки на відповідну тематику,проведені вікторини «Антибулінг», «Ця рука ніколи не вдарить»;опитування «Що ми знаємо про булінг»;перегляд відеороликів «Що таке булінг?», «Хто,якщо не ти», «Мій улюблений світ без насильства».
Проведення подібних заходів сприяють вихованню в учнів людяності,відповідальності,любові до ближнього ,поваги до гідності іншої людини та свідомого ставлення до своїх прав та обов’язків.
 Мій улюблений світ — без насильства,
 Без жорстокості, болю і зла,
 Де народом заспівана пісня 
Містить тільки хороші слова.
 Мій улюблений світ — без насильства,
 Де немає страждання й війни,
 Де розквітла калина барвиста,
 Й голосінь не почуєш сумних.
Мій улюблений світ — це не казка,
 А реальне щасливе життя, 
Бо звільнивши наш світ від насильства,
 Можна сміло іти в майбуття.
 І коли на теренах країни 
Без страждань заживе кожне місто, 
Скажуть люди всієї країни: 
Україна — це світ без насильства. 
 
 
 
Переглядів: 528 | Додав: serg4590 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ЗЗСО "Бірківський ліцей"

44240,

Україна, Волинська область. Любешівський район

с.Бірки,вул.Зелена,2

тел. /факс: (262)92-44-46.

e-mail: birki-zosh@i.ua

 
Кабінет інформатики "ЗЗСО Бірківський ліцей"
Закрита група · 1 учасник
Приєднатися до групи