22:00
Про саморозвиток, цікавих людей та можливості

Людина в сучасному світі повинна пристосовуватись до інформаційного шуму, швидкого ритму та несподіваних поворотів долі. Аби вижити в такому середовищі та зайняти гідне місце під сонцем, потрібно бути працьовитим, наполегливим, активним, ніколи не зупинятись на досягнутому та постійно прямувати вперед.

Якщо ти бажаєш стати насправді освіченою людиною, не можна розраховувати лише на отримання диплому. Щоб побачити справжнє життя, набратися досвіду, познайомитись з цікавими людьми, збагатити розум і душу та розширити світогляд, варто зайнятися саморозвитком. Це не лише читання світової класики, а й, насамперед, відвідування різноманітних освітніх, наукових, мистецьких, суспільних заходів. Молодій людині варто якомога швидше включатися в суспільні дискусії та формувати власну точку зору щодо суперечливих фактів та подій.


Для тих, хто не може сидіти на місці, любить проводити вільний час з користю, бути в курсі останніх подій – заходів, семінарів, тренінгів, літніх шкіл, – пропонуємо наступні сайти, до яких першочергово треба підписатися. Яскравого і корисного відпочинку!

Ресурсний центр ГУРТ – на цьому сайті багато корисної інформації про суспільні події, різноманітні школи та волонтерські програми.


UNISTUDY – сайт про можливості безкоштовного навчання за кордоном. Тут можна знайти інформацію про стипендії, стажування, літні школи, семінари, конференції та ін.

Можливості в Україні – сайт, на якому безліч інформації про різного роду події. Вам немає чим зайнятись, не знаєте куди піти? Тоді цей сайт саме для вас!


StudNews – сайт cтудентських новин: тут є все, що цікавить студентів!


Ліга політологів-міжнародників «Дипкорпус» – на сайті можна дізнатися про проведення шкіл, стипендії та конкурси.


Молодіжна ініціатива «Коло» – на сайті можна знайти інформацію про соціальні, освітні проекти та волонтенство.


Daad – сайт про стипендії, вивчення німецької мови та можливості навчання в Німеччині.


Українська гельсінська спілка з прав людини проводить різноманітні заходи та тренінги з прав людини.


Союз обдарованої молоді – тут можна дізнатися про конкурси, тренінги та розвиватися за допомогою дистанційного навчання.


Міжнародна молодіжна організація Junior Chamber International Youth щотижня повідомляє про події у сфері освіти, про цікавинки та тексти або події, які надихають.


Мистецька платформа – сайт про безліч мистецьких подій та цікаве спілкування про культуру.


Центр політичних студій та аналітики проводить освітній проект «Вища політична школа», а також займається різноманітними соціальними ініціативами.

ДЖЕРЕЛО http://your-idea.com.ua/osvitni-proekti/novini-osvti/samorozvytok-ta-mozhlyvosti/

Переглядів: 1097 | Додав: serg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ЗЗСО "Бірківський ліцей"

44240,

Україна, Волинська область. Любешівський район

с.Бірки,вул.Зелена,2

тел. /факс: (262)92-44-46.

e-mail: birki-zosh@i.ua

 
Кабінет інформатики "ЗЗСО Бірківський ліцей"
Закрита група · 1 учасник
Приєднатися до групи